Jennifer Guiola    Inga-Lill Hellberg    Ingela Gustavsson    Sandra Gomez    Sofia Jargell    Tobias Swärdh    Jensen Gymnasium/specialidrott    Monica Lindström    Louise Lizell    Monica 45år    Jonas Örn    Stefan Karlström    Simon Kronlund    Therese Wikman    Jonas Ödman    Ulf Nappe Eriksson    

Sofia Jargell


När jag besöker Stockholm är några pass med Magnus ett måste. Under mina 49 år har jag provat på många olika träningsformer - ballett, jazzgymnastik, power yoga, klassisk yoga, simning, gymnastik, styrketräning, rollerblades osv...

Aldrig har jag haft så kul eller jobbat så hårt som under dessa pass. Magnus fick mig att springa och träna kondition som jag inte gjort på flera år, och som jag alltid avskytt. Men till countrymusik gick det bra. Har dessutom fått hjälp med att träna och utföra vissa rörelser på ett korrekt sätt. Nu kan jag böja knäna utan att det gör ont.

Märkte redan efter några gånger att jag både blivit starkare och fått bättre kondition. Magnus har fått mig att orka göra det där lilla extra, som jag aldrig skulle gjort om jag tränade själv. Vill lägga till att jag varken är smal eller särskilt vältränad.

Magnus är verkligen engagerad i det han gör och visar att han bryr sig, tex när han lägger upp passen så det blir lite variation på det hela. Vill Du inte gå själv så gör som jag, träna med en kompis.

Snart besöker jag Stockholm igen. Några pass inbokade med Magnus är då ett måste."

Sofia Jargell
Helsingborg