Jennifer Guiola    Inga-Lill Hellberg    Ingela Gustavsson    Sandra Gomez    Sofia Jargell    Tobias Swärdh    Jensen Gymnasium/specialidrott    Monica Lindström    Louise Lizell    Monica 45år    Jonas Örn    Stefan Karlström    Simon Kronlund    Therese Wikman    Jonas Ödman    Ulf Nappe Eriksson    

Ingela Gustafsson


För fyra veckor sedan fick jag nog. Nu var det dags att ta tag i övervikten på allvar. Jag har varit aktiv inom idrotten sen jag var nio år (38 år idag) både som aktiv och som tränare. När mina barn började med sina idrottsaktiviteter så lades min aktiva del åt sidan och jag blev tränare istället. Det är nu 7 år sedan och man kan ju tycka att man har så mycket erfarenhet så att man borde kunna klara av att träna på egen hand och visst det har man, men saken är den att man inte längre är 18 år och elittränad, men man kör lätt på i det spåret.

Jag har slutligen kommit fram till att jag måste ha hjälp. Ringde Magnus och har fått den hjälp jag har behövt för att komma igång. Vi har börjat på lägsta möjliga nivå och jag har fått ett jätte enkelt program att gå efter och tänk efter tre veckor har jag gått ner 2 kg och detta enbart på att följa tränings- programmet, ingen koständring har skett ännu. Vi tar en sak i taget. Om tre veckor ska jag ställa mig på vågen igen……sen blir det nya utmaningar!

Ingela Gustafsson, 38 år


Kommentar: Tre veckor senare och midjemåttet hade minskat med 3.5cm sedan första testet och Ingela har gått ner ytterigare ett kilo. Bra jobbat Ingela! keep up the good work!