Jennifer Guiola    Inga-Lill Hellberg    Ingela Gustavsson    Sandra Gomez    Sofia Jargell    Tobias Swärdh    Jensen Gymnasium/specialidrott    Monica Lindström    Louise Lizell    Monica 45år    Jonas Örn    Stefan Karlström    Simon Kronlund    Therese Wikman    Jonas Ödman    Ulf Nappe Eriksson    

Inga-Lill Hellberg


Mitt namn är Inga-Lill Hellberg och jag började träna i april 2008.

Jag fick diagnosen Frozen Shoulders i oktober 2001, kunde då inte röra min högra arm och var helt slut i nacken. Jag fick cortison, (hjälpte för tillfället) sjukgymnastik, vattengymnastik, akupunktur, massage, etc. Den sista sjukgymnasten som jag träffade sade till mig att de inte kunde hjälpa mig mera. Sedan dess har det varit ständig värk och jag har varit mycket orörlig.

Sedan öppnar Flex Sports Club i Farsta och där träffar jag min räddande ängel Magnus Pilegård som arbetar som Personlig Tränare där.
Det bästa jag gjort var att anlita Magnus som min PT. Han har lotsat mig igenom lätta och svåra övningar med ett stort tålamod och en stor kunskap, som jag aldrig har fått förut under min sjukdom. Varje gång har det varit något nytt och stimulerande trodde inte att det fanns så många BRA rörelser och i mitt fall har t.o.m. magen fått sin beskärda del av alla övningar.

Vi har även tränat ute nu när det är sommar, ett härligt inslag i träningen, och för mig har det enbart varit positivt, för att Magnus har tagit det svåra i etapper så att kroppen får vänja sig. Nu när det är juni månad är jag faktiskt en ny Kvinna; glad, rörlig och värken har kommit av sig.

Jag vill därmed varmt rekommendera denna träningsform med en P.T. Magnus som skräddarsyr ett program som passar för just Dig. Även om Du är 60+ är det aldrig för sent att börja träna :)

Inga-Lill Hellberg 62årKommentar:

Inga-Lill kan nu nudda händerna bakom ryggen, vid första träningspasset skilde det hela 22cm mellan fingertopparna! Hon kan också göra övningar som jag aldrig trodde var möjligt, till och med armhävningar och knäböj. Inga-lill kommer alltid laddad till varje pass, hon tränar hårt och får lön för mödan - och mår bättre i kroppen. Men hon sprider så mycket glädje att hon helt klart inspirerat mig också /Magnus

2008-10-06 efter en tids balansträning klarade Inga lill för första gången att stå på knä på en pilatesboll och hålla balansen. rekordnotering är nu 2min för Inga Lill!
Bra jobbat fru Hellberg!
/Magnus