Jennifer Guiola    Inga-Lill Hellberg    Ingela Gustavsson    Sandra Gomez    Sofia Jargell    Tobias Swärdh    Jensen Gymnasium/specialidrott    Monica Lindström    Louise Lizell    Monica 45år    Jonas Örn    Stefan Karlström    Simon Kronlund    Therese Wikman    Jonas Ödman    Ulf Nappe Eriksson    

Monica 45år


Jag heter Monica, är 45 år och har försökt att gå ner i vikt under drygt ett år. Jag tränade 3 ggr/vecka men eftersom jag inte åt rätt lyckades jag inte gå ner i vikt. Satt en dag och googlade på personliga tränare och hittade då Magnus hemsida.

Efter att ha fått både träningsråd och kostråd så har det nu äntligen vänt. Skönt att ha någon att vända sig till med frågor och funderingar samt att någon sporrar en att kämpa vidare.

Har på ca 2 månader gått ner 5 kg i vikt samt minskat mina mått med ca 9 cm. Bra för självkänslan att det äntligen fungerar. Jag har verkligen fått en sporre att köra vidare. Har också blivit tvungen att köpa ett skärp till byxorna eftersom de nu börjar bli alldeles för stora.

Bra med en personlig tränare som kan lämna information on-line. Jag är bosatt i skärgården och det är då inte lätt att ta sig till en träningshall, utan att få ett träningsprogram som jag kan göra hemma har betytt mycket.

Hälsn Monica