Jennifer Guiola    Inga-Lill Hellberg    Ingela Gustavsson    Sandra Gomez    Sofia Jargell    Tobias Swärdh    Jensen Gymnasium/specialidrott    Monica Lindström    Louise Lizell    Monica 45år    Jonas Örn    Stefan Karlström    Simon Kronlund    Therese Wikman    Jonas Ödman    Ulf Nappe Eriksson    

Louise Lizell


Jag har tränat en gång i veckan med Magnus sedan november 09. Att ta hjälp av Magnus med träningen är den bästa investeringen i mig själv jag gjort.

Jag har alltid varit något av en periodare när det gäller träning och alltid haft ambitionen att träna men aldrig fått till någon riktig långsiktighet. Det känner jag att jag har uppnått nu och träningen har blivit ett behov.

Tre saker som jag gillar med träningen:

- Personlig träning betyder verkligen personlig träning. Jag tycker Magnus är suverän på att lägga upp träningen utifrån just mina förutsättningar, vad som motiverar just mig och utifrån de delmål jag sätter upp.

- Variation. Träning med Magnus blir aldrig tråkigt. Han hittar ständigt på nya övningar och variationer i träningen.

Och den kanske viktigaste:

- Inspiration. I takt med att träningen givit resultat så har Magnus pushat mig att våga testa mina gränser mer och sätta högre (tidigare helt otänkbara) mål . Att sätta upp mål har varit jätteviktigt för att hålla uppe kontinuiteten i träningen. Jag genomförde t ex de olika momenten i Tjejklassikern förra året och Magnus hjälpte mig att lägga upp träningen så att jag skulle vara väl förberedd för de olika momenten. När jag nu har uppnått de målen så har vi höjt ribban för att hitta nya tuffare utmaningar. Nästa utmaning blir Vätternrundan, något fullkomligt otänkbart för en tid sedan.

I takt med att jag har blivit starkare har också träningen blivit roligare och roligare. Träningen har blivit ett behov och något jag inte kan vara utan.