Jennifer Guiola    Inga-Lill Hellberg    Ingela Gustavsson    Sandra Gomez    Sofia Jargell    Tobias Swärdh    Jensen Gymnasium/specialidrott    Monica Lindström    Louise Lizell    Monica 45år    Jonas Örn    Stefan Karlström    Simon Kronlund    Therese Wikman    Jonas Ödman    Ulf Nappe Eriksson    

Monica Lindström


Hej,

Jag heter Monica Lindström.

Det var en slump som gjorde att jag började träna stadigvarande med Magnus för snart ett år sedan. Jag skulle vara med på ett cirkelträningspass ute som vanligt under ledning av Magnus och Sjövillan Motion och det visade sig att jag var den enda som dök upp. Magnus frågade då om vi skulle köra själva och jag tyckte det var självklart. Det jag sedan berättade för mina vänner var följande NÅGOT överdrivna historia:

Magnus körde övningar med bollar, hantlar, upphopp, intervallträning, armhävningar, sittups, dips, chins, hopprep och allt han kunde komma på i en rasande fart. Vaddå vila? Inte var han med själv, som han brukade, utan stod och blåste i sin visselpipa medan jag jobbade och svetten rann. När jag trodde vi skulle avsluta passet med att jogga ner tog han med mig på en löptur runt halva Stockholm inklusive backträning upp och ner i Hammarbybacken. (Ok, han blåste inte i visselpipan, inte den gången.....:) När jag kom hem från passet var jag helt slut men tyckte att det var det bästa jag någonsin gjort träningsmässigt och för att Magnus hade lagt det på en nivå som han visste att jag skulle klara av, även om jag själv inte fattade det. Jag frågade därför Magnus om han kunde träna mig. På det sättet blev han min egen PT som jag kallar honom på jobbet! Jag har inte ångrat mig en sekund och har nu bokat honom igen för minst ett år framåt. Fredagsträningen med Magnus missar jag aldrig!

Vi tränar nu en gång i veckan ute men jag har även bokat Magnus efteråt för massage som han också är jätteduktig på. Våra PT-pass blir aldrig likadana, för att Magnus är duktig på att planera så att det alltid känns nytt. Vi har även varvat uteträningen med längdskidåkning, utförsåkning men även kanoting. När jag under en tid varit skadad, har han tagit hänsyn till detta men ändå sett till att jag varken tappar kondition eller styrka. Ett riktigt stort plus till honom var när jag blev tvungen att diskutera en gammal förlossningsskada som påverkade min träning negativt. Jag grämde mig länge över att behöva ta upp detta med en kille, och det kändes genant. Det hade jag inte behövt att oroa mig för alls, utan för Magnus var det självklart att diskutera saker som påverkade träningen och han gjorde det på ett väldigt bra sätt. Tack vare våra diskussioner såg jag till att få en operation och nu funkar träningen till 100! Magnus har stort tålamod och humor som gör att man kan alltid skoja med honom (han har fortfarande inte kommit på vem som lägger papper i hans skor......:)

Tidigare hade jag problem med viktnedgång men har efter kostgenomgång med Magnus nu gått upp ca 6 kg. Mina vänner säger att jag ser friskare ut nu och att jag har mer muskler, vilket jag ser på armar, ben och rygg. Så här såg jag inte ut när jag tränade med Magnus första gången! Hans positiva inställning smittar av sig och numera tror jag att jag klarar ALLT, med rätt träning. Nu vill jag klara minst 5 chins! Min sjuttonåriga dotter har nu också börjat träna för Magnus och tycker det är så kul. Vi båda rekommenderar honom för att vi tycker att han är den bästa och mest positiva tränare som vi någonsin tränat för! Vet jag att Magnus håller ett pass på Sjövillan så är jag den första att anmäla mig!

Monica Lindström, 47 år.