FILOSOFI


Motivation

Optimera din träning med att anlita mig som din personliga tränare. Jag säkerställer att du utför övningarna med bra teknik, motiverar dig att klara det där ”lilla extra”, och framför allt ser till att du får ut så mycket av varje träningspass som möjligt. Tillsammans når vi både dina kortsiktiga och långsiktiga mål. Träningen bedrivs i första hand utomhus, det krävs inget gymkort, klä dig för väder och få ut så mycket som möjligt av din träning.

Målsättning

Är ditt mål att komma igång med träningen, komma vidare och få inspiration, har du målet att klara en svår övning, minska midjemåttet, öka muskelmassan, öka konditionen, förbättra hållningen eller endast träna för välmående? Din individuella målsättning går vi igenom tillsammans vid vår första träff som är kostnadsfri. Vi ses en stund och pratar om dina mål och förväntningar samt vad jag kan hjälpa dig med, om vi matchar så ser vi om det finns några bra träningstider kvar. 

Första träningstillfället
Vad ska man förvänta sig av det första träningspasset?

Det beror lite på vad vi har kommit överrens om vid vårt första samtal. För många innebär det att jag behöver se när du rör dig, gå igenom enklare tester för rörligheten, och styrkan. För vissa blir det lättare tester och sedan startar vi själva träningen, för andra blir det maxtester beroende på din målbild.

Jag tycker du ska vara frågvis, kan jag inte svara bör vi inte göra rörelsen. Vi har högt i tak, säg om något känns konstigt, tråkigt etc. Du får gärna säga om något är bra också, men det viktiga är att vi har en dialog under träningarna. Det är du som ska träna, inte jag,

Träningen bygger på dina erfarenheter, mål etc. Jag försöker inspirera och leda dig till att bli starkare, snabbare, uthålligare och må bättre i kroppen såklart. Men vi tar oss dit tillsammans!

Träningsmöjligheterna är obegränsade.

Jag foksuerar mycket på kroppsviktsträning med enkla redskap, exempelvis trx band, romerska ringar, käppar, gummiband. Jag har med allt som behövs! Oftast kommer jag till dig med ryggsäcken packad med allt och liggunderlag om vi är på marken. Därtill är det roligt med inslag av boxning, kettlebells, bildäck, och en massa annat kul, men också gammal hederliga löpintervaller i backar, trappor och skogen på inspirerande sätt.

Variation garanteras, med en röd tråd i din träning så klart. Men jag brinner för kroppsviktsträning i tuffa former!

Kunskap
Ingen kan vara bäst på allt. Jag kan träning och vet vem man ska fråga om resten.
Träningen ska vara interaktiv, man ska kunna ifrågasätta övningar, förstå syftet med varför vi väljer dessa. Träningen skall vara rolig, ge kunskap och uppfylla mål!

Boka via

magnus@personlig-traning.se